Een goed horloge kopen met je cryptowinst, waar let je op?

De horlogewereld in een complexe wereld. Van een Longines horloge kopen tot aan een Rolex, en van een Patek Philippe tot aan een Seiko; je hebt horloges in alle soorten, maten en categorie├źn. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om met je welverdiende cryptowinst een mooi horloge te kopen, al helemaal omdat de horlogewereld zo ingewikkeld is. In deze blog lees jij hoe je een goede kunt uitkiezen en uiteindelijk misschien zelfs een Longines horloge kopen. 

Maat

De maat van je horloge is zeer belangrijk. Of dit nu is bij een Longines horloge kopen of een Icewatch, de maat maakt uit! Je wil niet voor aap lopen met een veel te groot horloge. De truc is daarom om je bewust te zijn van je eigen pols. Een kleine pols is niet erg, maar pas je horloge hier dan wel aan aan. Sowieso raden wij het aan om een niet te groot horloge te kopen, kleine horloges zijn vaak subtieler en stijlvoller. Helemaal voor dress watches geldt; niet groter dan 36 mm diameter. Een tool watch zoals bij een Longines horloge kopen kan best iets groter, maar ook niet groter dan 42 mm bij voorkeur.

Soort horloge

Daarnaast is het goed om in een bepaald genre te kijken wat betreft horloges die je aantrekkelijk vindt. Je hebt veel verschillende soorten. Sommige merken, zoals bij een Longines horloge kopen, bieden vrijwel alle soorten aan. Van sportief tot aan tool watch, en van tool watch tot aan dresswatch; ze kunnen het allemaal. Tool watches zijn vaak horloges die wat robuuster zijn, ze zijn officieel bedoeld om mee te klussen en tegen een stootje te kunnen. Sporthorloges zijn horloges die van nature bedoeld zijn om mee te sporten, zoals een duikhorloge. Een dress watch is een type horloge dat meer geschikt is voor formele gelegenheden of om onder een pak/hemd te dragen. Deze hebben vaak een leren band en een redelijk subtiele wijzerplaat. Een Longines horloge kopen is mogelijk in al die categorie├źn; lekker makkelijk!